Metsästysretket

Riekko on ollut kautta aikojen arvostettu lintu Enontekiöllä, se on tuonut entisaikaan ihmisille tärkeää lisäravintoa pöytään. Tänä päivänä riekko on yhä arvossaan ja sen paikka on myös kunnan vaakunassa. Riekonmetsästys Enontekiön tunturimaisemissa alueen tuntevan oppaan ja koulutetun koiran kanssa on unohtumaton kokemus.

Koiran seisonta upeissa maisemissa.

Järjestämme riekonmetsästysretkiä Enontekiön tunturialueilla vankan metsästystaustan omaavien oppaiden ohjauksessa. Metsästyskoirina käytämme karkeakarvaisia saksanseisojia. Järjestämme teille retken valmiiksi suunniteltuina paketteina, joihin kuuluu opastus, majoitus, ruokailut ja tarvittaessa myös varusteet. Yhden oppaan ja koulutetun koiran mukaan sopii 2-3 metsästäjää metsästyskokemuksesta riippuen. Aselupa, metsästyskortti ja metsähallituksen pienriistalupa tulee asiakkaalla olla itse hankittuna.

Riekonmetsästystä maaliskuun hangilla.

Riekonpyynti on parhaimmillaan Enontekiöllä syyskuun lopusta aina marraskuulle saakka keleistä riippuen. Riekonpyynti alkaa 10.9. ja jatkuu 31.3. saakka. Majoituskohteemme sijaitsevat riekonmetsästystä ajatellen hyvillä paikoilla, eikä sinulla välttämättä tarvitse olla aikaisempaa metsästyskokemusta, kunhan vain lupa-asiat ovat kunnossa. Me annamme sinulle opastusta ja kokemuksia. Neuvomme mielellämme metsästysalueiden valinnassa ja lupien hankinnassa. Metsästämme myös Norjassa ja Ruotsissa.

Lisätietoa riekkoretkistä saat yhteydenottolomakkeen kautta helposti.
Voit varata oppaan ja koulutetun saksanseisojan omaa reissuasi varten.

Lisätiedustelut täältä.