Kelkkasafarit

Järjestämme kelkkasafareita aina muutaman tunnin retkistä usean päivän safareihin Enontekiön alueella. Enontekiöltä löytyy runsaasti kelkkailureittejä tunturimaisemissa. Järjestämme kelkkaretkiä myös reittien ulkopuolelle.  

Kelkkasafari Norjan tuntureilla.

Halti on yksi suosituimmista kohteistamme. Haltille voit ajaa kelkkareittiä pitkin omalla kelkalla, mutta tarvitset mukaasi paikallisen oppaan. Meidän kautta saat mukaasi kokeneen oppaan, joka kykenee liikkumaan huonoissakin olosuhteissa tarvittaessa. Käsivarren alueella on mahdollista tehdä myös useamman päivän retkiä päiväretkien sijaan. Majoitus järjestetään yöpymiseen soveltuvissa pilkkiarkeissa. Oppaat huolehtivat tarvittaessa ruokahuollosta ja kaikesta matkan turvallisuuteen sekä onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä.

Jäämeren rantaan Norjaan on Kilpisjärveltä huikeat moottorikelkkareitistöt. Oppaamme vievät teidät aivan Jäämeren rantaan. Päiväretki Norjaan kestää noin 6 tuntia. Pöyrisjärven erämaa-alueelle sekä Hetan lähialueille päiväretkien kestot ovat yleensä 2-6 tuntia. Retkille voi osallistua omalla kelkalla, rekikuljetuksessa tai vuokraamalla meiltä moottorikelkan. Olemme huomioineet myös liikuntarajoitteiset kaluston suunnittelussa ja pystymme kuljettamaan isompiakin ryhmiä.

Lisätietoja ja tarjoukset helposti tästä.